Thursday 1 February 2018

Τελική Παράδοση και Παρουσίαση

Αγαπητοί συνεργάτες 
Η Δευτέρα 12|2 ορίζεται ως ημέρα παράδοσης. Η παράδοση συμπεριλαμβάνει :
1_ τις μακέτες που θα πρέπει να παραδοθούν, το αργότερο, μέχρι τις 3:00 στην Αίθουσα Σεμιναρίων του Τομέα. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται 1. επιλεγμένες μακέτες εργασίες αν θέλετε που έγιναν κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, 2.τελικές μακέτες ανάλογα με την επεξεργασία του θέματος (1|500, 1|200 έως και 1|100).
2_ Το τεύχος τυπωμένο (δείτε παρακάτω)
3_ την ανάρτηση στο blog του μαθήματος με τον τίτλο της πρότασης σας και τα ονόματα σας. Επίσης θα πρέπει να προσθέσετε ως ετικέτες τα εξής:  “τελική παράδοση / final presentation”, “projects” και τον αριθμό της κάθε ομάδας. Θα πρέπει να περιλαμβάνει:
Α. Δυο πινακίδες (διαστάσεων Α1, βλέπε SYNTHESI 9_PANEL LAYOUT_new) 1. Η πρώτη ως "αφίσα" που θα έχει τον τίτλο της πρότασης, ένα βασικό σχέδιο χαρακτηριστικό της κάθε πρότασης (εναλλακτικά εικόνα, κολάζ, φωτογραφία μακέτας, σκίτσο, φωτορεαλιστικό κλπ) 2. Η δεύτερη θα περιλαμβάνει  α) nolli plan της συνολικής πρότασης στο νησί , β) κάτοψη της περιοχής επέμβασης στην στάθμη ισογείου, χαρακτηριστική τομή (ες) και όψη (εις) (τμήμα επέμβασης), προοπτικό, διαγράμματα κ.λπ. Σχεδία εκτός κλίμακας.
Β. 2 Φωτογραφίες  της τελικής μακέτας σας 
Γ. Τεύχος  (διαστάσεων Α4)  που παρουσιάζει το σύνολο της πρότασης με υλικό που θα εκτεθεί και στην πινακίδα, συμπληρωματικά σχέδια για την πρόταση, υλικό από προηγούμενα στάδια επεξεργασίας, φωτογραφίες των μακετών, κ.λπ. Το τεύχος θα πρέπει να σελιδοποιηθεί αφού τυπωθεί σε Α3 και διπλωθεί στη μέση (portrait orientation). Θα αποτελείται από 4 τετράδια (κάθε τετράδιο είναι ένα Α3 με τέσσερις εκτυπωμένες όψεις. 
Η πρώτη σελίδα του τεύχους Α4 (εξώφυλλο) θα περιέχει τον τίτλο της πρότασής σας, τα στοιχεία του μαθήματος και της ομάδας σας και ένα χαρακτηριστικό σχέδιο, ενώ η τελευταία σελίδα του τεύχους θα είναι κενή. 
Το υλικό μέσα στο τεύχος θα πρέπει να αφήνει καθαρό περιθώριο (περιμετρικά της Α3 και όχι της Α4 απαραίτητα) 2 εκατοστών για μελλοντική βιβλιοδεσία όλων των τευχών. Με βάση το template μην καλύψετε τα περιθώριο των δυο εκατοστών για τις τρεις πλευρές της κάθε σελίδας Α4, αλλιώς το περιμετρικό  περιθώριο για κάθε Α3 εκτυπωμένο φύλλο του τεύχους (διαγράψετε τις βοηθητικές γραμμές του template).

Την Τετάρτη  14|2 10.30-1.30 θα γίνει παρουσίαση, με προσκεκλημένους κριτές. 
Στην παρουσίαση θα γίνει προβολή του υλικού που θα έχετε αναρτήσει στο blog , και  κριτική αποτίμηση της δουλειάς σας - ερωτήσεις από τους κριτές που θα έχουν δει το υλικό σας από τη Δευτέρα στο blog. 
Εργασίες που δεν θα έχουν αναρτηθεί την ημέρα της παράδοσης δεν θα μπορέσουν να δεχτούν  την αποτίμηση των προσκεκλημένων κριτών. 

Παρατηρήσεις:
Είναι σημαντικό η ανάρτηση στο blog να γίνει μέχρι το βράδυ της Δευτέρας ώστε να μπορέσουν οι κριτές να έχουν εικόνα των θεμάτων την Τρίτη
Δείτε σχετικές αναρτήσεις από τα παλιότερα blogs

Για τα τεύχη δείτε κάποια όπως :
Και για τις αφίσες κάποιες όπως οι επισυναπτόμενες:

No comments:

Post a Comment